ER DU VÅR NYE DIGITALE RÅDGIVER?
VI ANSETTER!

Vår visjon er å lage filmer som påvirker folks liv, valg og holdninger. For å gjøre det krever det at vi har god innsikt i hva som skjer i den digitale verden og at vi samarbeider på tvers av kompetansen vi har internt.

Vi tror du vil trives hos oss hvis du kjenner deg igjen i at du:

Er nysgjerrig på markedsføring
Du liker å følge med på hva som skjer i medieverden; både i sosiale og digitale medier. Som digital rådgiver hos AVIA bør du være god på kommunikasjon og markedsføring, men det betyr ikke at du må være verdensmester. Vi er opptatte av kontinuerlig egenutvikling og at våre ansatte er problemløsere for våre kunder.
Ønsker innflytelse og fleksibilitet
I AVIA har alle en stor påvirkning på selskapets vekst og utvikling. Det er rom for at alle kan si sin mening og bli hørt. Våre prosesser er i kontinuerlig utvikling og vi er veldig positive til individuelle arbeidsmetoder. Vi tilbyr stor fleksibilitet i å tilrettelegge din arbeidshverdag på den måten som passer akkurat deg.
Trives med ansvar og målsettinger

En travel arbeidshverdag krever struktur og fokus. Som en ambisiøs person setter du deg tydelige mål for ditt arbeid, og dedikerer deg til å nå disse målene. Du er opptatt av effekten av ditt arbeid og stiller krav til deg selv og til de rundt deg. 

Spørsmål? Send oss en mail.

Vi er opptatte av å skape et godt miljø for kreative prosesser og innovasjon, og tror at vår åpenhet og lekenhet gjør oss til et spennende selskap å jobbe i.

Søk nå

For spørsmål rundt stillingen ta kontakt med daglig leder Deniz Huseby på deniz@aviaprod.no eller 45809102